Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Είναι δασική  χωμάτινη διαδρομή στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους με αρκετές παρατεταμένες αναφορικές  αλλά και κατηφορικές κλήσεις δασικού χωμάτινου  δρόμου, καθώς και μονοπάτι στην κορυφογραμμή με την ονομασία Μαυρηνώρα σε υψόμετρο περίπου 850μ . Η διαδρομή των 21χλμ περνάει από την κορυφή Μαυρηνώρα. Και οι δυο διαδρομές περνάνε από την πηγή Κακό Μελίσσι. Η διαδρομή των 10χλμ δεν περνάει την κορυφή Μαυρηνώρα. 

Εκκίνηση  αγώνα 21 χλμ σε ασφάλτινη διαδρομή τα πρώτα  500 μ και μπαίνουμε σε δρόμο χωμάτινο δασικό με ελαφρά ανηφορικές κλίσεις .
Πρώτος Σταθμός εφοδιασμού στα 3,800μ . Δεύτερος σταθμός εφοδιασμού στα 8,600μ. Τρίτος σταθμός εφοδιασμού στα 10,750μ. Μπαίνουμε σε πέτρινο  βραχώδες αλπικό μονοπάτι με ιδιαίτερη προσοχή  έως τις δυο κορυφές της Μαυρινώρας με ύψος περίπου στα 850μ έως τα 12,400μ τέλος του βραχώδους και πέτρινου μονοπατιού. Μπαίνουμε σε χωμάτινη διαδρομή 300μ και στα 12,700μ βρίσκεται ο τέταρτος σταθμός εφοδιασμού.Μπαίνουμε σε βραχώδες και πέτρινο μονοπάτι κατηφορικό έως τα 13,600μ. Μπαίνουμε σε δασικό χωμάτινο δρόμο με ίσιωμα και ελαφρά  μικρές ανηφορικές κλίσεις έως στα 14,800μ που συναντάμε την Πηγή Κακό Μελίσσι που είναι και σταθμός εφοδιασμού. Συνεχίζουμε σε χωμάτινη δασική διαδρομή μέχρι τον τερματισμό με ίσιωμα και κατηφορικές κλίσεις και συναντάμε τον τελευταίο σταθμό εφοδιασμού στα 17χλμ. Και συνεχίζουμε στον χωμάτινο δασικό δρόμο προς τον τερματισμό μας. Καλό τερματισμό!

Εκκίνηση αγώνα 10 χλμ σε ασφάλτινη διαδρομή τα πρώτα 500μ περίπου και μπαίνουμε σε δασικό χωμάτινο δρόμο με ελαφρά ανηφορικές κλίσεις . Πρώτος σταθμός εφοδιασμού στα 3.800μ . Δεύτερος σταθμός εφοδιασμού στην Πηγή Κακό Μελίσσι στα 6 χλμ . Συνεχίζουμε στην δασική χωμάτινη διαδρομή με ίσιωμα και ελαφρά κατηφορικές κλίσεις μέχρι να μπούμε σε μικρό δασικό πέτρινο μονοπάτι βγαίνοντας σε ασφαλτική διαδρομή μέχρι τον τερματισμό σας. Καλό τερματισμό!

Σταθμοί Εφοδιασμού
Στον αγώνα των 21χλμ θα υπάρχουν τέσσερις (4) και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κλπ. 
Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχουν δυο (2) σταθμοί  και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κπλ.
 

Φωτογραφικό υλικό Πεντελικόν

 

VIDEO

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com