Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μακρης. Η διαδρομή ξεκινάει με άσφαλτο και μετά από λίγα μέτρα μπαίνουμε σε μια διαδρομή δασική καθαρά δασικού δρόμου όχι μονοπάτι, ανάμεσα σε πεύκα πουρνάρια και δέντρα.
 
Η διαδρομή είναι σχεδόν επίπεδη χωρίς ιδιαίτερες ανηφορικές κλήσεις. Συνεχίζοντας η διαδρομή ακολουθεί τον παραλιακό δρόμο δίπλα από τα ΚΑΑΥ επί της Ποσειδώνος, την εκκλησία του Αγ. Ανδρέα, και τις κατασκήνωσις του Δήμου Αθηναίων, με τερματισμό επί της ασφάλτου το χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μακρης.Όλη η διαδρομή είναι πανέμορφη τρέχοντας δίπλα στα πεύκα. Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει σήμανση, καθώς και αρίθμηση ανα χλμ. Θα υπάρχει σταθμός με νερά στον Αγ. Ανδρέα, και στον τερματισμό.
 
Επίσης θα υπάρχει ασφάλεια των αθλητών με την κάλυψη Εθελοντών Σαμαριτων Διασωστων και τμήματα εθελοντών καθ όλη σχεδόν την διαδρομή.Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικείμενων των αθλητών εντός του χώρου του σχολείου, καθώς και άνετο πάρκινγκ.Η διαδρομή των παιδιών έχει ως εκκίνηση και τερματισμό τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com