Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Για πέμπτη  χρονιά  ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας Νέας Μάκρης, σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων  Τελμησσός Νέας Μάκρης  - Μαραθώνος , συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, τον 5ο Αγώνα Δρόμου Δημοτικού Σχολείου Αγ. Μαρίνας της περιοχής Νέας Μάκρης , απόστασης 1000μ για τα παιδιά, και 5.000μ για ενήλικες. Ο αγώνας γίνεται σε μια πανέμορφη διαδρομή ανάμεσα σε δασική περιοχή χωρίς αυτοκίνητα. Η περιοχή της Αγ. Μαρίνας βρίσκεται πριν την Νέα Μάκρη επι της Λ.Μαραθώνος  με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μαραθώνα.

Το Δημοτικό σχολειό όπου διεξάγεται και η εκδήλωση, βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην εκκλησία της Αγ. Μαρίνας στο Φανάρι της Αγ. Μαρίνας στα
δεξιά μας πάντα με κατεύθυνση επί της Λ. Μαραθώνος προς Μαραθώνα. Ώρα εκκίνησης του αγώνα των 5.000μ είναι στις 10.00πμ και του αγώνα των παιδιών στις 11.00πμ. Οι εγγραφές των αθλητών για τον αγώνα των 5.000μ γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσα από την φόρμα εγγραφής

Όσοι έχουν δηλώσει την εγγραφή τους ηλεκτρονικά , θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο εκκίνησης στην γραμματεία τουλάχιστον μια ώρα πριν την εκκίνηση για την παραλαβή του αριθμού τους.Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση μόνο για τον αγώνα των 5.000μ. Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα των 5.000μ είναι 5 ευρώ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει την φόρμα εγγραφής , και να έχετε καταθέσει το ποσόν στον τραπεζικό αριθμό λογαριασμού που αναγράφεται και την αιτιολογία καθώς και το ονομ/νυμο σας. Ο αγώνας των παιδιών είναι δωρεάν.

Θα υπάρχει φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών εντός του σχολείου, και άνετο πάρκινγκ για την στάθμευση των
αυτοκινήτων.ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι εγγραφές είναι έως τις 31/5/19. Θα υπάρχει και η δυνατότητα
περιορισμένων εγγραφών την ίδια ημέρα του αγώνα στην γραμματεία νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα.


Τραπεζικός Λογαριασμός Κατάθεσης των 5 ευρω. Τράπεζα Πειραιώς, ΙΒΑΝ:
GR7501721200005120084843575  - Αριθμος λογ:5120-084843-575 και
δικαιούχος: ΒΑΚΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

 

 
Το μπλουζάκι του αγώνα μπορείτε να το δείτε στις ακόλουθες φωτογραφίες
 
 

 

5th Elementary School Run Race

The Parents and Guardians Association of the Elementary School of Ag. Nea Makris Marina, in cooperation with the “Telmessos” Marathon Runners Αssociation of Nea Makri and Marathon, sponsored by the Municipality of Marathon, as well as EOSLMA-Y, co-organize the 5th Elementary School Run Race in Agia Marina near Nea Makri. It is an “Out-and-Back” Course starting from the School Yard of the 5th Elementary School of Agia Marina. The route is almost flat with no steep slopes. Along the way there will be street signs, markers, and km numbering, luggage safety, and the Volunteers Samaritan Rescuers aid for the runners and many volunteers.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου

Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη Αττικης . Τ.Κ. 19005


Site: www.telmissos.gr
Email: info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com