Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Η  εκκίνηση και ο τερματισμός γίνονται εντός του φράγματος της Λίμνης του Μαραθώνα.Η διαδρομή ξεκινάει με άσφαλτο από το Φράγμα με κατεύθυνση προς Αγ. Στέφανο. Περίπου μετά το 2ο χλμ μπαίνουμε εντός του χώρου της Λίμνης σε χωμάτινη ήπια διαδρομή δασικού καθαρού δρόμου, παραλίμνια ανάμεσα σε πεύκα πλατάνια πουρνάρια και δέντρα. Στην διαδρομή υπάρχουν μικρές κλήσεις με μικρής διάρκειας ανηφόρες και παράλληλα κατηφόρες.

Η διαδρομή είναι πανέμορφη τρέχοντας σχεδόν ένα μεγάλο κομμάτι δίπλα στην Λίμνη.Η εκκίνηση δίνεται από το φράγμα και συγκεκριμένα από τον προαύλιο χώρο του cafe Fragma που βρίσκεται στην άκρη του φράγματος με κατεύθυνση προς Μαραθώνα- και αντιστρόφως προς Αγ. Στέφανο. Ο τερματισμός γίνεται εντός των εγκαταστάσεων τις Λίμνης, δίνοντας την δυνατότητα ο κάθε αθλητής που τερματίζει να παίρνει το νερό - χυμό - αναψυκτικό, περπατώντας περίπου 1χλμ προς την εκκίνηση στο φράγμα για την παραλαβή των αναμνηστικών και των αποσκευών του. Σε όλη την διαδρομή θα υπάρχει σήμανση- δείκτες- και αρίθμηση ανα χιλιόμετρο. Επίσης θα υπάρχει ασφάλεια των αθλητών και υγειονομική κάλυψη  από την Επίλεκτη Ομάδα  Εθελοντών Ειδικών Αποστολών Μαρκοπούλου - Κουβαρά, καθώς και τμήμα εθελοντών καθ ολη την διαδρομή. 

Σταθμοί εφοδιασμού.

Θα υπάρχουν τρεις σταθμοί εφοδιασμού με Νερά- Χυμούς- Ισοτονικό, καθώς και στον τερματισμό.

Στον χώρο της εκκίνησης στο φράγμα Fragma Cafe θα προσφερθούν σε όλους τους τερματίσαντες γλυκά χυμοί νερά και αναμνηστικά.

Φωτογραφίες από την διαδρομή στη λίμνη Μαραθώνα

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2019

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

  

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Τρέχουμε και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης την ημέρα του αγώνα για να δοθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν άμεση ανάγκη σίτισης.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com