Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10χλμ θα γίνει στις 09.00 πμ, με εκκίνηση  απο τον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων και γραφείων της ΕΥΔΑΠ στην Λίμνη του Μαραθώνα. Ο τερματισμός θα είναι εντός των εγκαταστάσεων της Λίμνης. 

Για λόγους ασφαλείας και διευκόλυνσης του οδικού δικτύου από τον Μαραθώνα προς Αγ Στέφανο και αντιστρόφως, οι αθλητές τερματίζουν εντός των εγκαταστάσεων τις Λίμνης, κατευθυνόμενοι περπατώντας περίπου 1.000μ  μετά τον τερματισμό προς τον χώρο εκκίνησης στη γραμματεία στις εγκαταστάσεις-γραφεία της ΕΥΔΑΠ.

Οι εγγραφές των 10 χλμ γίνονται μόνο ηλεκτρονικά δηλώνοντας συμμετοχή μέσα από την φόρμα εγγραφής που βρίσκεται εντός της σελίδας www.telmissos.gr
Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα στοιχεία που αναγράφονται στην αίτηση, και με την κατάθεση του ποσού των 5 ευρω στον αριθμό λογαριασμού του Τελμησσού στην Eurobank (αρ. λογαρ. 0026.0096.15.0200432598 ), με την αιτιολογία και το ονομ/νυμο σας.Εάν γίνεται κατάθεση από άλλη τράπεζα μέσω ΙΒΑΝ υπάρχει μια προμήθεια η οποία θα βαρύνει τον καταθέτη. 
Το ποσό των 5 ευρω να κατατεθεi μέχρι την Δευτερα 9 Μαΐου 2022. Κλείσιμο εγγραφών μέχρι και την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022.

Η παραλαβή των αριθμών θα είναι στις εγκαταστάσεις και γραφεία της ΕΥΔΑΠ στην Λίμνη του Μαραθώνα την ίδια ημέρα του αγώνα απο τις 7:30πμ- 8:45πμ

Όσοι φίλοι του Τελμησσου επιθυμούν να μας βοηθήσουν εθελοντικά την ημέρα του αγώνα μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με το τηλ: 22940 96238- 6944205793 Μόσχος Γιάννης.
Ο κάθε φίλος/φίλη εθελοντής/τρία θα του πάρει μπλουζάκι και καπελάκι εθελοντή για την εκδήλωση μας. Σας ευχαριστούμε. Σας περιμένουμε στην πανέμορφη και μοναδική Λίμνη Μαραθώνα για την μοναδική δρομική μας βόλτα.      

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΑΓΩΝΑ 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 8ος Αγώνας Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα έχει κοινωνικό χαρακτήρα. Τρέχουμε και βοηθάμε τους συνανθρώπους μας προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης . Τα τρόφιμα θα συγκεντρωθούν στο χώρο της εκδήλωσης την ημέρα του αγώνα για να δοθούν σε οικογένειες της περιοχής μας που έχουν άμεση ανάγκη σίτισης.

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης- Ό άλλος άνθρωπος

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Η Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης ¨Ο Άλλος Άνθωπος¨ στηρίζει και μαγειρεύει στον αγώνα βουνού Πεντελικόν Μαραθών. Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν  και  έχουν την διάθεση και την δυνατότητα να προσφέρουν  τρόφιμα για τον συνάνθρωπο μας για το μαγείρεμα της κοινωνικής κουζίνας , μπορούν να τα προσφέρουν την ημέρα του αγώνα στους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. 


Τρέχουμε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας!!

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com