Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Η διαδρομή του αγώνα των 6χλμ διεξάγεται όλη στην παραλιακή ζώνη της περιοχής της Νέας Μακρης με κατεύθυνση προς παραλία Μαραθώνα. Με εκκίνηση το μοναδικό γραφικό λιμανάκι της Νέας Μακρης δίπλα στις βάρκες, διανύοντας την παραλιακή οδό Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς παραλία Μαραθώνα, σε ασφαλτινη και επίπεδη διαδρομή καθώς και πεζοδρομημενη δίπλα ακριβώς στην θάλασσα.Η επιστροφή και ο τερματισμός ειναι από την ίδια διαδρομή με τερματισμό τον διαμορφωμένο χωρο πρασίνου με γκαζόν δίπλα στο λιμανάκι της Νέας Μακρης. Η συμμετοχή του  αγώνα  των παιδιών στα 300μ είναι δωρεάν και έχει ως εκκίνηση και τερματισμό το λιμανάκι της Νέας Μακρης. 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

   

 

 

 

 

 www.foreverliving.gr

 www.foreverliving.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022 είναι αφιερωμένα στην Μικρά Ασία, τιμώντας  την μνήμη των 100 χρόνων  από την Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Ο Σύλλογος Μακρηνών Λιβισιανών Νέας Μάκρης, στηρίζει ενεργά όπως κάθε χρόνο τα Βελερεφόντεια.Τιμούμε τα 100 χρόνια απο την Μικρασιατική Καταστροφή

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Σουλίου ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ υποστηρίζει τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022

 

Ο δραστήριος  Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέας Μάκρης στηρίζει ενεργά με την παρουσία του τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

Κοινωνική Κουζίνα Νέας Μάκρης- Ό άλλος άνθρωπος

Η Κοινωνική κουζίνα Νέας Μάκρης-ο άλλος Άνθρωπος στηρίζει τα ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2022. Θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες φρουτοσαλάτες κατά τον τερματισμό τους. Παρακαλούμε βοηθήστε και στηρίξτε όσο το δυνατόν, προσφέροντας και συγκεντρώνοντας για την Κοινωνική Κουζίνα τρόφιμα την ημέρα αυτή, που φροντίζει και μαγειρεύει για τους συνανθρώπους  μας. Βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας! Το έχει ανάγκη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com