Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

Για τη συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα εγγραφής:

https://event.athletopia.com/vellerefonteia-2024?step=1

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από την Τρίτη 30 Απριλίου 2024 ως το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 ή μέχρι να συμπληρωθεί το όριο των 400 εγγραφών.
Υπάρχει η δυνατότητα ΜΟΝΟ 400 ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, οπότε σας παρακαλούμε να γραφτείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας.
Το πακέτο συμμετοχής περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο, ενυδάτωση και σνακ κατά τη διάρκεια του αγώνα και τον τερματισμό, καθώς και μια τσάντα με διάφορα προιόντα από προσφορές χορηγών.
Το κόστος είναι 6€.
Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και θα είναι έγκυρες με την πραγματοποίηση της αυτόματης πληρωμής του επιλεγμένου πακέτου με τη χρήση χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή μεταφορά μέσω τραπέζης IRIS.


ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ!


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
Οι εγγραφές των παιδιών θα πραγματοποιηθούν την ημέρα του αγώνα και ώρες 17:30-18:30


Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Αγώνα μπορείτε να στέλνετε το μήνυμά σας στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Μόνο για επείγουσες περιπτώσεις μπορείτε να καλείτε στη Γραμματεία του Αγώνα στο 6944445080.


Γενικοί Όροι:
1. Στον Αγώνα Δρόμου ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2024 απόστασης 6 χλμ.μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 18 ετών (γεννημένα τουλάχιστον το 2006) ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.
2. Ο Σύλλογος και η οργανωτική επιτροπή του Αγώνα δε φέρουν ευθύνη σε περίπτωση εξάντλησης των θέσεων.
Κλείσιμο εγγραφών το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 ή μέχρι να συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 400 εγγραφών.
3. Το κόστος συμμετοχής είναι 6€ .
4. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση «ΒΕΛΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2024» γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές ζημιές ή βλάβη στην υγεία τους.
5. Κάθε δρομέας συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.
6. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής.
7. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα πριν, καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του και κατόπιν αυτού.
8. Η Οργανωτική Επιτροπή της Αγώνα διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της: www.telmissos.gr
9. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται ότι τα προσωπικά δεδομένα τους μπορούν να παρέχονται σε τρίτους για σκοπούς χρονομέτρησης, σύνταξης καταλόγου αποτελεσμάτων, καθώς και δημοσίευσης αυτών στο διαδίκτυο.
Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του συμμετέχοντος, που παρέχονται στο πλαίσιο της διαδικασίας αίτησης συμμετοχής, θα αποθηκεύονται και θα χρησιμοποιούνται για σκοπούς που συνδέονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο με τη
διεκπεραίωση του αγώνα. Με την αίτηση συμμετοχής ο συμμετέχων συμφωνεί ότι τα δεδομένα του τυγχάνουν επεξεργασίας για τους σκοπούς της διεξαγωγής του αγώνα.
10. Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους που λαμβάνεται κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς δημοσιότητας και μελλοντικής προβολής
αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό.
11. Κατά την αποστολή της φόρμας εγγραφής θεωρείται ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι συμφωνείτε με τους άνωθεν και τους κάτωθεν όρους, ότι τους έχετε διαβάσει και τους έχετε κατανοήσει πλήρως.
12. Σε περίπτωση που κάνατε την εγγραφή σας και την αυτόματη πληρωμή σας και δεν επιθυμείτε να συμμετάσχετε, πρέπει να γνωρίζετε ότι ΔΕΝ γίνεται επιστροφήχρημάτων.
13.  Η διοργάνωση δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας των προσωπικών
σας αντικειμένων.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναζήτηση

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου

Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη Αττικης . Τ.Κ. 19005


Site: www.telmissos.gr
Email: info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com