Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

 

 Με μεγάλη επιτυχία και την φετινή χρονιά στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου στην γιορτή του Τελμησσού έλαμψαν οι βραβεύσεις των αθλητών - Μαραθωνοδρόμων καθώς και επίτιμων μελών και προσωπικοτήτων από τον χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού.

Στην ιδιαίτερη αυτή βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους μεγάλες προσωπικότητες του Ελληνικού αθλητισμού, και ιδιαίτερα από τον χώρο του στίβου και του αγωνίσματος του Μαραθωνίου δρόμου.Τιμήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες Μαραθωνοδρόμοι του συλλόγου μας, αλλά και όσοι συμμετείχαν στα 5, και 10 χλμ του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, αθλητές μας που έχουν διακριθεί στον αθλητισμό και σε ανάλογα αθλήματα, καθώς και συμπολίτες μας για την πολύτιμη προσφορά τους στην τοπική μας κοινωνία και όχι μόνο.
Τιμήθηκαν τα επίτιμα μέλη μας, σημαντικές προσωπικότητες του Μαραθωνίου δρόμου, Κυριακος  Λαζαρίδης(Κερκ), και Σπύρος Νακος, για την  μεγάλη  προσφορά τους με αριθμητά ρεκόρ διαδρομών, και διεθνείς διακρίσεις κατά το παρελθόν. Επίσης τιμήθηκε  ο βετεράνος αθλητής μεγάλων αποστάσεων και αγαπητός φίλος Γιάννης Τσικλας, οι αθλητές μας που για άλλη μια φορά μας έκαναν περήφανους με την διεθνή συμμετοχή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Τριαθλου-IROMAN  που διεξήχθη στην Γερμανία το καλοκαίρι του 2014, στους Σπύρο Νικολουζο, Άλκη Καλοειδα, Νίκο Ριγγο, Δημήτρη Λιβαδεινο, και Απόστολο Ζορμπά.Τιμήθηκαν επίσης τα δυο αδέλφια μέλη του συλλόγου μας Χρήστος και Νίκος Χριστοδούλου, για τις συμμετοχές τους σε αρκετούς αγώνες βουνού- υπεραποστασεων, ανα την Ελλάδα, επίσης τιμητική πλακέτα δόθηκε και στον αγαπητό μας συναθλητή και μέλος μας Οσκαν Χουσειν, για τις διακρίσεις του σε αγώνες ιδιαίτερα στην ευρύτερη  περιοχή της Θράκης,και όχι μονό.Όπως αναφερθήκαμε άνωθεν τιμήθηκαν και αθλητές  και μέλη του συλλόγου μας που έχουν διαπρέψει και σε άλλα αθλήματα, και συγκεκριμένα μιλάμε για τον πρωταθλητή Ελλάδος ποδηλασίας  Νικόλα Νομικό,με πολλές διακρίσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, και για τον επίσης πρωταθλητή στο μοντέρνο πένταθλο με πολλές διακρίσεις ανα την Ελλάδα , τον Ανδρέα Ιντρα .Την παράσταση βέβαια την έκλεψαν ως οι  νεότεροι Μαραθωνοδρόμοι του Τελμησσου , Άνθιμος Καραγιάννης, και Βαγγέλης Σουλιος,συμμετέχοντας σε μικρή ηλικία μόλις 16 ετών στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών, τερματίζοντας  με χρόνο πολύ καλό για την ηλικίατους. Επίσης συγκινητικές στιγμές νιώσαμε όλοι μας με την οικογένεια του αγαπητού μας συναθλητή και μέλος του Τελμησσου Ντίνου Δωδη, συμμετέχοντας ο ίδιος τόσα χρόνια σε ατελείωτους αγώνες υπεραποστασεων ανα την Ελλάδα, με ατελείωτα χιλιόμετρα και ατελείωτες ώρες. Αλλά το σημαντικότερο ενταξε και την οικογένεια του στον χώρο του δρομικού κινήματος, τιμώντας με την παρουσία τους και όλη την αγάπη τους τον Τελμησσο μας. Ώμος ο σύλλογος μας τίμησε και συντοπίτες μας και ιδιαίτερα ανθρώπους που έχουν προσφέρει στα κοινά από την θέση της τοπικής αυτοδιοίκησις, για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον σύλλογο μας, και  στην κοινωνία μας. Μιλάμε για τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μαραθώνα Χρήστο Σταμο, και Πόπη Πατερακη. Σημαντική όμως είναι και θα είναι για πάντα  η προσφορά των εθελοντών  της περιοχής μας προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια  και στήριξη τους στον σύλλογο μας αλλά και στην τοπική κοινωνία μας. Ο Τελμησσός τίμησε  τους εθελοντές μας για άλλη μια φορά, για το σπουδαίο και πολύτιμο  έργο  τους. Όμως δεν θα θέλαμε να ξεχάσουμε και τους συνανθρώπους μας, που με κίνδυνο την ζωή τους και αψηφώντας όλες τις αντίξοες συνθήκες, προσέφεραν την βοήθεια τους στον συνάνθρωπο που είχε την άμεση ανάγκη βοηθείας.
Μιλάμε για τον Ιπτάμενο του Λιμενικού Σώματος Χρήστο Μπαντο, που έλαβε μέρος πρόσφατα στην επιχείρησή διάσωσης του τραγικού ναυαγίου τις Αδριατικής. Επίσης ένας άλλος φίλος και συνάνθρωπος μας ο αγαπητός μας Μανόλης Στριλιγγας από την ακριτική Σύμη, τιμήθηκε από τον σύλλογο μας για την πράξη ανθρωπιάς , σώζοντας  από βέβαιο πνιγμό μεσοπελαγα μια μητέρα με το μικρο τις παιδί, θύματα των παράνομων λαθρομεταναστών. Τέλος στην πολύ ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση βραβεύσεων του συλλόγου μας τίμησαν με την προσφορά τους τον σύλλογο μας, καθώς και το Μουσείο μας o παλαιός πρωταθλητής Ελλάδος του Μαραθωνίου δρόμου και μέλος τις οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνιου δρόμου τις Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καραγιάννης με τον συνεργάτη του,προσφέροντας τα συλλεκτικά μετάλλια μέσα στις ιδιαίτερα κατασκευασμένες κορνίζες του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών, του Μαραθωνίου Μέγας Αλέξανδρος Θεσσ/νικης, και του Νυκτερινού Ημιμαραθωνιου Θεσσ/νικης.Κλείνοντας την τελετή των βραβεύσεων μας ακολούθησε ένα κέρασμα στο φουαγιέ του Μουσείου, με την συνοδεία μουσικής, προσφορά πάντα από τον αγαπητό μας συναθλητή και μέλος του Τελμησσου Κωσ/νο Ρουφαγαλα. Ο Τελμησσός σας ευχαριστεί όλους που τιμήσατε με την  παρουσία σας στην εκδήλωση μας, και σας εύχεται να έχετε πάντα καλές επιδόσεις με υγεία και κάθε ευτυχία!!!

 

Εγγραφές - Πληροφορίες Αγώνων

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Τράπεζα Αίματος

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

https://www.lively-events.com

 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  2014

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com