Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμή του πρώτου Κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, ο Δήμος Αίγινας, καθώς και ο Οργανισμός Άθλησης Αίγινας, και τοπικών φορέων- χορηγών,συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά τον αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό έμπροσθεν του μνημείου του πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος την Αίγινα.

Μεγάλη ηταν η συμμετοχή των αθλητών που τίμησαν με την παρουσία τους για άλλη μια φορά. Ο Τελμησσός συμμετείχε ως υποστηρικτής του αγώνα, στηρίζοντας την πολύ αξιέπαινη προσπάθεια των φίλων συναθλητών, και ιδιαίτερα του αγαπητού μας φίλου συναθλητή, και επίτιμο μέλος του συλλόγου μας Βασίλη Ζαμπελη. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, και βέβαια στα μέλη του Τελμησσού,Νικόλα Νομικό, Βλάση Καραβασίλη τερματίζοντας μαζί, στον Στέλλα Χρυσόστομο, στον Χρήστο Χρυσούλα, στον Χρήστο Πεταρούδη, στον Βαγγέλη Παλιογιάννη, στον Κώστα Μακρή, στους Μιλτιάδη Βράτσο και Φάνη Βορεινάκη που τερμάτισαν μαζί, στην Γιούλα Βούδρη, στην Φανή Προκοπίου, στον Ηρακλή Βασιλειάδη που τερμάτισε στα 5χλμ, καθώς και στην Ντόρα Μουσαδη, στην Νικολ, και στον μικρό Παναγιώτη Νικολουζο.
Παράλληλα έγινε και αγώνας για τα μικρά παιδιά, και από την οικογένεια του Τελμησσου μας, έτρεξε και τερμάτισε ο μικρός ανιψιός του Νικόλα Νομικού, ο Αργέστης λαμβάνοντας την 7 θέση στην γενική.Μπράβο όμως και στα παιδιά που βοήθησαν ως εθελοντές εκ μέρους του συλλόγου, στον Γιάννη Μόσχο, Σοφία Αρσενοπούλου, και Μαρία Μαργαρίτη. Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα, η διοργάνωση τίμησε μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα από τον χώρο του στίβου και του Μαραθωνίου δρόμου, μπροστά στον χώρο των απονομών στον άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια. Τέλος θα θέλαμε εκ μέρους του Τελμησσού, να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον αγαπητό μας φιλο και συναθλητή Βασίλη Ζαμπέλη, και όλους όσους στήριξαν και βοήθησαν σε αυτές τις εκδηλώσεις. Ευχόμαστε του χρόνου να μπορέσουμε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την πολύ σπουδαία αυτή προσπάθεια, τιμώντας και μνημονεύοντας αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες της χώρας μας.

 

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Τράπεζα Αίματος

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

            

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

https://www.lively-events.com

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ "HEALTH AND STEP"

 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com