Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                           

ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ 2017. Μια διαφορετική αθλητική καθώς και πολιτιστική εκδήλωση πάντα στις αρχές του Ιουλίου στην παραλιακή ζώνη της Νέας Μάκρης  με εκκίνηση και τερματισμό το γραφικό λιμανάκι της περιοχής.


Στην φετινή εκδήλωση για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε και ένα νέο δρομικό αγώνισμα στην άμμο δίπλα ακριβώς από την εκκίνηση του αγώνα των 6χλμ και 300μ για τα παιδιά, το άθλημα της αθλητικής ναυαγοσωστικής.
Πρωτόγνωρο και πολύ εντυπωσιακό για την περιοχή μας αλλά συναρπαστικό με την συμμετοχή  αθλητών ναυαγοσωστών από δυο γνωστές ναυαγοσωστικές σχολές της χώρας μας, συμμετέχοντας στην  άρτια διοργανωμενη από τον
αγαπητό μας Δρ. Διευθυντή Αθλητικής Ναυαγοσωστικής  Στάθη Αβραμιδη μέλος του Τελμησσου. Παράλληλα με τον αγώνα των 6χλμ και 300μ των παιδιών είχαν την χαρά και την τύχη αθλητές και φίλοι να παρακολουθήσουν και να απολαύσουν το ξεχωριστό αυτό αγώνισμα. Μετά το τέλος των αγωνισμάτων στην άμμο και στην Θάλασσα ακολούθησε ο αγώνας των 300μ των παιδιών και μετέπειτα ο αγώνας των 6χλμ. Αθλητές από σχεδόν όλη την Ελλάδα αλλά και από αρκετά μέρη του εξωτερικού είχαν την χαρά να συμμετάσχουν στον αγώνα των 6χλμ διανύοντας την διαδρομή στον παραλιακό πεζόδρομο ακριβώς δίπλα στην θάλασσα, με κατεύθυνση προς την παραλία Μαραθωνος και επιστροφή. Στον τερματισμό περίμενε ένα πλούσιο κέρασμα σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές με πλούσια εδέσματα και δροσερούς χυμούς,αναψυκτικά. Η φετινή μας εκδήλωση ήταν ξεχωριστή με την παρουσία για άλλη μια φορά του συλλόγου Μακρινων- Λιβισιανων με την προσφορά τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων προσφοράς των γυναικών του συλλόγου προς όλους τους συμμετέχοντες αθλητές. Αλλά και η παρουσία του χορευτικού τμήματος του συλλόγου με την μικρή ομάδα από παιδιά. Τα Βελερεφοντεια πάντα έχουν και τον κοινωνικό τους
χαρακτήρα, προσφοράς πολιτισμού - αθλητισμού, καθώς και διάδωση και διάσωση των εθίμων μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές φορείς, εθελοντές, υποστηρικτές - χορηγούς, και φυσικά όλους τους συμμετέχοντες αθλητές - αθλούμενους καθώς και συλλόγους που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με την πολύτιμη προσφορά τους και την παρουσία τους. Θα χαρούμε πολύ να μας τιμήσετε  με την παρουσία σας και στα 18α ΒΕΛΕΡΕΦΟΝΤΕΙΑ το 2018.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα

Δείτε εδώ το άρθρο σχετικά με την αθλητική ναυαγοσωστική

 

Μοναδικά για άλλη μια χρονιά τα 17α Βελερεφόντεια

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Εγγραφές - Πληροφορίες Αγώνων

Ενδυμασία Μαραθωνοδρόμων

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Τράπεζα Αίματος

Προπονητικά βοηθήματα

Facebook Fanpage

 

 

Αναζήτηση

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

 

 

 

               https://bioiatriki.gr/el/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  2014

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com