Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

Στην μοναδική Λουτρόπολη της πανέμορφης Αιδηψού στην βόρεια Εύβοια, για πρώτη φορά διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 1ο Edipsos Multisport & Wellness Festival με εκκίνηση και τερματισμό για όλα τα αγωνίσματα στο κεντρικό σημείο της περιοχής των ιαματικών λουτρών στις Θερμαις Σύλλα.

Ένα όραμα και μια πρωτοβουλία από τους αγαπητούς μας φίλους και συναθλητές μέλη του Τελμησσού του Θωμά Παπαβασιλείου προπονητή τριαθλου, και τις Χαρούλας Λέντζου  καθηγήτρια φυσικής αγωγής, με την υποστήριξη και όλη την επιμέλεια του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού. Το Edipsos Multisport συμπεριλάμβανε αθλήματα κολύμβησης 750μ, 1.500μ και 3.000μ το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου παράλληλα και εκδηλώσεις πολιτιστικές αλλά και επιστημονικές ημερίδες αθλητικού περιεχομένου. Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου έκλεισε και ολοκληρώθηκε το 1ο Edipsos Festival με τους αγώνες δρόμου των 5χλμ, 10χλμ, και του Ημιμαραθωνίου. Αθλητές και μέλη του Τελμησσού συμμετείχαν και στην κολύμβηση αλλά και στους αγώνες δρόμου. Η διαδρομή των 5χλμ και 10χλμ συμπεριλάμβανε όλο το παραλιακό μέτωπο της Αιδηψού σε επίπεδη διαδρομή χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες, ενώ η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δυσκόλευε μετά τα 10 χλμ που ήταν στην επίπεδη παραθαλάσσια διαδρομή, με αρκετές παρατεταμένες ανηφορικές κλήσεις αλλά πανοραμικές αγναντευοντας τον κόλπο της Αιδηψού από ψιλά. Στον αγώνα των 5χλμ αγωνίσθηκαν και τερμάτισαν τα μέλη μας Αποστόλου Σπύρος με χρόνο 22:02 , και Κυρλή Ολυμπία με χρόνο 42:23. Στον αγώνα των 10 χλμ τερμάτισε και κατέλαβε και την δεύτερη θέση στην κατηγορία της η Κυρλή Ειρήνη με χρόνο 54:29. Επίσης είχαμε για άλλη μια φορά μια διάκριση από την Αγγελική Κεραμιδά στο αγώνισμα της κολύμβησης στην απόσταση των 1.500μ λαμβάνοντας την 1η θέση στην γενική, αλλά και στον Ημιμαραθώνιο  δρόμο λαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην γενική με χρόνο 1:37:45.  Στον Ημιμαραθώνιο δρόμο ο Βλάσης Καραβασίλης και ο Πέτρος Μάρκου έλαβαν την 1η και τρίτη θέση στην γενική, ο Βλάσης 1ος με χρόνο 1:24:26, και ο Πέτρος 3ος με χρόνο 1:28:53. Ακολούθησε λαμβάνοντας την πέμπτη θέση στην γενική ο δυναμικός μας Αλέξανδρος Παρίσης με χρόνο  1:34:37.
Για άλλη μια φορά  έκλεψε την παράσταση ο αεικίνητος Στέλιος μας Πρασσάς τερματίζοντας με χρόνο    2:43:32, παρόλο που κατά λάθος έκανε λίγο παραπάνω χλμ. Στον Στέλιο έγινε ειδική απονομή για την ηλικιακή του κατηγορία και ως ο μεγαλύτερος  ηλικιακά  εν ενεργεία Μαραθωνοδρόμος στην Ελλάδα. Στο όμορφα διαμορφωμένο χώρο των απονομών προσφερθεί κέρασμα προς όλους τους συμμετέχοντες αθλητές από παραδοσιακά εδέσματα που είχαν φροντίσει με επιμέλεια κυρίες από την περιοχή, καθώς και χορευτικά παραδοσιακά από τον τοπικό μουσικοχορευτικό σύλλογο. Μια πανέμορφη αθλητική πανδαισία σε έναν αρχαιότατο τουριστικό και παράλληλα θερμαλιστικο προορισμό της Ευρώπης με της θεραπευτικές ιαματικές πηγές που πηγάζουν από την γη εκατομμύρια χρόνια καταλήγοντας  στην θάλασσα. Μαγευτικό τοπίο γεμάτο ενέργεια ένας όμορφος προορισμός για αθλητικές δραστηριότητες. Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλη την προσπάθεια αυτή ανάδειξης του τόπου αυτού με την πρωτοβουλία αυτή του αγαπητού μας φίλου και συναθλητή Θωμά Παπαβασιλείου και της αγαπητής μας Χαρούλας Λέντζου. Ο Τελμησσός θα στηρίζει κάθε χρόνο όσο το δυνατόν την όμορφη αυτή αθλητική εκδήλωση.

Διακρίσεις αθλητών Τελμησσού στο 1ο Edipsos Multisport Festival

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Εγγραφές - Πληροφορίες Αγώνων

Ενδυμασία Μαραθωνοδρόμων

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Τράπεζα Αίματος

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

               https://bioiatriki.gr/el/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

https://www.lively-events.com

 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  2014

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com