Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                                       

O Τελμησσός θα συμμετέχει ομαδικά στον Μαραθώνιο της Πάφου.Η αποστολή του Τελμησσού θα ταξιδέψει στις 2/3/18 ημέρα Παρασκευή και επιστροφή στις  4/3/18 ημέρα Κυριακή απογευματινές ώρες προς και από Λάρνακα. Αεροπορικά εισιτήρια θα κλείσει ο καθένας μόνος του. Οι πιο συμφέρουσες αεροπορικές εταιρίες είναι η BlueAir, η Ryanair και η Cobalt. Θα υπάρχει πούλμαν για ξενάγηση στη Λάρνακα,στη Λεμεσό και στην Αγία Νάπα και μεταφορά στην Πάφο,καθώς και την επιστροφή μας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Για την (ομαδική) εγγραφή σας θα πρέπει να συμπληρώσετε το αρχείο excel και να το στείλετε ως επισυναπτόμενο στο email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι τιμές της συμμετοχής είναι οι ακόλουθες

Marathon            €45,00
Half Marathon       €27,50
10 km Road Race  €20,00
5 km Fun Run       €17,50

 

Η διαμονή μας σχετικά με την δυνατότητα και τις προσφορές που είχαμε θα είναι στο ξενοδοχείο Kings Hotel 2* στην Πάφο πολύ κοντά από τον χώρο της εκκίνησης σε τουριστική επιτροπή,  32 ευρώ το δίκλινο με πρωινό και επιπλέον 30% για τρίτο άτομο δηλαδή τρίκλινο.

Μεταφορά μας από το αεροδρόμιο Λάρνακας στις 2 Μαρτίου 2018 με ξενάγηση Λάρνακα- Λευκωσία- Αγ. Ναπα- Λεμεσό- Πάφο αναλογίζεται ανα  άτομο στα 16 ευρώ. Η επιστροφή μας την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 προς το αεροδρόμιο Λάρνακας δεν περιέχει ξενάγηση, είναι απευθείας και αναλογίζεται ανα άτομο στα 11,50 ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αποστολή και την ομαδική εγγραφή, υπεύθυνος επικοινωνίας ( Βλάσσης Καραβασίλης στα τηλ. 22940 98696 - 6942633465)

 

 

20ος επετειακός Μαραθώνιος Κύπρου Logicom

 

Διοργανώνεται στην Πάφο την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

 

 

Ο Μαραθώνιος Κύπρου Logicom γιορτάζει την 20η επέτειό του και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης την όμορφη Πάφο. Το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο μοναδικό αυτό αθλητικό γεγονός αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και αναμένεται στην επόμενη διοργάνωση να παραταχθούν στην γραμμή εκκίνησης των αγώνων πέραν των 2500 χιλιάδων δρομέων από 50 χώρες. Το πολύ ελκυστικό πακέτο του all-inclusive που δίνεται στον δρομέα αλλά και η κορυφαία οργάνωση μαζί με την ηλεκτρική ατμόσφαιρα συνέβαλαν τα μέγιστα στην αλματώδη αύξηση των συμμετοχών! Η πόλη της Πάφου που φιλοξενεί τους αγώνες συνδυάζει την ιστορία με το συναρπαστικό τοπίο και φυσικά την παραδοσιακή μεσογειακή φιλοξενία!

 

Χώρος εκκίνησης του Μαραθωνίου είναι ο τόπος γέννησης της Αφροδίτης η Πέτρα του Ρωμιού, όπου τα λευκά κύματα αφρού σκάνε σε έναν εκπληκτικό βράχο χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα. Η γαλήνη και η ομορφιά του γραφικού αυτού τοπίου προετοιμάζει το σώμα και το μυαλό του δρομέα για τον εξαιρετικό αγώνα που θα ακολουθήσει. Το μισό της διαδρομής ακολουθεί κυρίως παράκτια διαδρομή και στη συνέχεια περνάει από πολλά παραδοσιακά κυπριακά χωριά. Το τελικό στάδιο της διαδρομής του Μαραθωνίου διέρχεται  μέσω της πόλης της Πάφου, όπου οι δρομείς θα απολαύσουν την ατμόσφαιρα και ομορφιά της πόλης, με φοίνικες και πολυτελή ξενοδοχεία. Κρατώντας το καλύτερο για το τέλος ο τερματισμός των Μαραθωνοδρόμων θα είναι στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου. Η οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου προετοιμάζει ένα άκρως εντυπωσιακό ψυχαγωγικό πρόγραμμα για να γιορτάσει με τους δρομείς την επιτυχία τους!

 

Την ίδια ημέρα με το Μαραθώνιο, διοργανώνονται επίσης αγώνας Ημιμαραθωνίου, αγώνας δρόμου 10 χλμ καθώς και οικογενειακός δρόμος 5 χλμ. Αυτοί οι τρεις αγώνες ξεκινούν και τερματίζουν στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου και ακολουθούν διαφορετικές διαδρομές. Με βάση τις συμμετοχές ο πιο δημοφιλής αγώνας είναι ο Ημιμαραθώνιος  που διέρχεται μια σχεδόν επίπεδη διαδρομή με τους δρομείς να έχουν την ευκαιρία για γρήγορους χρόνους. Η απόσταση των 10χλμ είναι επίπεδη και προσφέρεται ειδικά για τους δρομείς που έχουν στόχο ένα νέο ατομικό ρεκόρ!  Ο οικογενειακός δρόμος των 5χλμ ακολουθεί μια ενδιαφέρουσα διαδρομή γύρω από το Αρχαιολογικό Πάρκο της Πάφου που είναι προστατευόμενο από την UNESCO ενώ ένα μεγάλο μέρος της διαδρομής των δρομέων είναι μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα. Όλοι αυτοί οι αγώνες έχουν σημείο τερματισμού την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου όπου οι δρομείς μπορούν να απολαύσουν χυμούς, φρούτα, νερό, μπύρα, μασάζ, μουσική και ψυχαγωγία!

 

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει σημειωθεί εντυπωσιακή αύξηση του αριθμού συμμετοχής στην αθλητική εκδήλωση. Αυτό οφείλεται κυρίως στον εμπλουτισμό του πακέτου που προσφέρεται στους δρομείς (all inclusive) και περιλαμβάνει τεχνικό μπλουζάκι, επετειακό αναμνηστικό μετάλλιο, ενεργειακά ποτά και τζελ, σταθμούς υγρών στη διαδρομή κάθε 3 χλμ. (νερό, ηλεκτρολύτες, ενεργειακά ποτά και τζελ, σφουγγάρια & μπανάνες), ηλεκτρονική χρονομέτρηση, πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας στον τερματισμό, δωρεάν μασάζ, νερό, φρούτα, χυμοί, δωρεάν μπύρα καθώς και άλλα οφέλη που αποτελούν κίνητρο για το δρομέα να δηλώσει συμμετοχή σε ένα από τους αγώνες.

 

Η Πάφος, η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2017 είναι μια όμορφη και ιστορική πόλη και αποτελεί ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα της Κύπρου με περισσότερα από 200 ξενοδοχεία. Ως εκ τούτου θεωρείται ιδανική για να φιλοξενήσει μια τέτοια πολυπολιτισμική αθλητική εκδήλωση. Αυτό επιβεβαιώνεται χρόνο με το χρόνο με ένα ποσοστό περίπου το 50% των συμμετεχόντων να προέρχεται από το εξωτερικό.  Συγκεκριμένα, φέτος σε σύνολο 1950 δρομέων οι 850 δρομείς προέρχονταν από το εξωτερικό ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις συμμετέχοντες (25%) προερχόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το υπόλοιπο 25% προερχόταν από άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Γερμανία, η Πολωνία, η Ρωσία, η Γαλλία και η Ιταλία.

 

Ο Μαραθώνιος της Logicom Κύπρου είναι αφιερωμένος στον κορυφαίο Κύπριο Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη ο οποίος κέρδισε τον Μαραθώνιο της Βοστώνης το 1946. Με τον τερματισμό του ο Στέλιος Κυριακίδης δήλωσε «Ήρθα να τρέξω για επτά εκατομμύρια πεινασμένους Έλληνες» πετυχαίνονται να προκαλέσει την συμπάθεια σε Αμερικανούς και κυρίως σε Έλληνες ομογενείς συγκεντρώνοντας το ποσό των 250.000 δολαρίων και δύο πλοίων με είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα) για τους Έλληνες . Η βοήθεια αυτή ονομάστηκε «Πακέτο Κυριακίδη».

 

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.logicomcyprusmarathon.com και στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Ηλεκτρονικές εγγραφές στο http://register.CyprusMarathon.com

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει 2019

Εγγραφές - Πληροφορίες Αγώνων

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Τράπεζα Αίματος

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

 

Facebook Fanpage

Αναζήτηση

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές

(υπεύθυνος Κος Θέμης Μητρόπουλος)
Πρόεδρος Αστέρα Μαραθώνα.Τηλ επικ: 6989730510 & 22940 78933

 

 

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

 

 

 

               https://bioiatriki.gr/el/

 

 

 

 

 

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

 

https://www.lively-events.com

 

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

 

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ  2014

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com