Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                          

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης - Μαραθώνος σε συνεργασία με το Σωματείο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνα, και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής καθώς και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει για πρώτη φορά την αθλητική- πολιτιστική συνάντηση αναψυχής ( Αγώνα Βουνού με την ονομασία Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run απόστασης 21 & 10χλμ ) Η ημερομηνία διεξαγωγής έχει προγραμματιστεί να γίνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 09:00πμ για τον αγώνα των 21χλμ, και 09:30πμ για τον αγώνα των 10χλμ. Σκοπός μας ειναι η ανάδειξη του φυσικού μας κάλους της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η διάσωση των δασών μας. Το Πεντελικόν Όρος εχει απίστευτη ιστορική σημασία καθώς και πανέμορφες δασικές διαδρομές.

Για περισσότερες πληροφορίες, στοιχεία και για εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του αγώνα στον ακόλουθο σύνδεσμο: Αγώνας Βουνού Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run 21χλμ & 10χλμ.

Διοργάνωση: Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.Μάκρης - Μαραθώνος.

Ημερομηνία Διεξαγωγής:
Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022.

Τόπος Διεξαγωγής :
Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης Δήμου Μαραθώνα. Εγκαταστάσεις Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα . Σ.Ε.Δ.Μ. Διεύθυνση Περιπάτου & Ορεστιάδος Αγία Μαρίνα Νέας Μάκρης. Οι εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών βρίσκονται με κατεύθυνση από Αθήνα προς Μαραθώνα επι της Λεωφόρου Μαραθώνος στο φανάρι της περιοχής Ζούμπερι απο την αριστερή πλευρά στο κατάστημα παιχνιδιών Perfect Toys Πανταζόπουλος οδός Σπύρου Λούη και ανεβαίνουμε στην οδό Περιπάτου.

Αγώνες και αποστάσεις:
Αγώνας Βουνού 21χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 21χλμ στις 09:00πμ .

Αγώνας Βουνού 10χλμ με εκκίνηση και τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα Σ.Ε.Δ.Μ. Ώρα εκκίνησης 10χλμ στις 09:30πμ.

Διαδρομή Αγώνων:
Δασική χωμάτινη διαδρομή στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους με αρκετές παρατεταμένες αναφορικές κλήσεις καθως και κατηφορικές δασικού χωμάτινου δρόμου, καθως και μονοπάτι στην κορυφογραμμή με την ονομασία Μαυρηνόρα υψόμετρο 850μ περίπου. Η διαδρομή των 21χλμ περνάει από την κορυφή Μαυρηνόρα. Και οι δυο διαδρομές περνάνε την πηγή Κακό Μελίσσι.Η διαδρομή των 10χλμ δεν περνάει την κορυφή Μαυρηνόρα.

Σταθμοί Εφοδιασμού:
Στον αγώνα των 21χλμ θα υπάρχουν τέσσερις 4 και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κλπ.
Στον αγώνα των 10χλμ θα υπάρχουν δυο σταθμοί 2 και στον τερματισμό με νερά, ισοτονικά, γλυκά , αλμυρά κπλ.

Υγειονομική κάλυψη:
Και στους δύο αγώνες θα υπάρχει εθελοντική υγειονομική κάλυψη από εθελοντές διασώστες, καθώς και ομάδα διάσωσης εθελοντών ειδικών αποστολών διασωστών,και γιατρός αγώνα καθώς και ΕΚΑΒ. Επίσεις θα υπάρχουν και εθελοντές σχεδόν σε όλη την διαδρομή και ιδιαίτερα στα μονοπάτια της διαδρομής.

Συμμετοχες:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές- αθλούμενοι λαμβάνοντας μέρος αυστηρά με δική τους ευθύνη καθως πρόσφατα έχουν υποβληθεί σε ολες τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις και είναι υγιείς. Ο Αγώνας των 21χλμ απαιτεί έμπειρους αθλητές βουνού καθώς υπάρχει στην διαδρομή και μονοπάτι. Κάτω των 18 ετών απαιτείται η συγκατάθεση γονέα και στους δύο αγώνες. Επίσεις τηρείται και απαιτείται οτι ορίζει το πρόσφατο υγειονομικό πρωτόκολλο του Covid19 .

ΠΡΟΣΟΧΗ!!


Κάτω των 18 ετών η εγγραφή θέλει την συγκατάθεση γονέα.


Ημερομηνία έναρξης και λήξης εγγραφών από 20 Σεπτεμβρίου έως 21 Νοεμβρίου.

Εγγραφές :
Οι εγγραφές και των δύο αγώνων γίνονται μόνο ηλεκτρονικά συμπληρώνοντάς ολα τα απαιτούμενα στοιχεία, καθως καταθετοντας και το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ για τα 21χλμ και τα 5 ευρώ για τα 10χλμ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Εαν δεν κατατεθεί το ανάλογο χρηματικό ποσό στον αριθμό λογαριασμού του Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ στην τράπεζα Eurobank η εγγραφή σας δεν θα είναι έγκυρη.

Αριθμός λογαριασμού συλλόγου: Eurobank 0026.0096.15.0200432598. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : Α.Π.Σ.ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ. Να αναφέρεται και το όνομα του δρομέα που αφορά την ΚΤΘ

IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : GR 0802600960000150200432598

Τα έξοδα της συναλλαγής από διαφορετική τράπεζα, βαραίνουν τον καταθέτη.
Παρακαλούμε με την κατάθεση σας στέλνετε το καταθετήριο αποδεικτικό στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να είναι έγκυρη η εγγραφή σας.

Για την εγγραφή σας πατήστε ΕΔΩ!

Εγγραφές γίνονται ελάχιστες την ημέρα του αγώνα για όσους δεν έχουν την δυνατότητα εγγραφής.

Αναμνηστικά συμμετεχόντων :
Σε όλους τους συμμετέχοντες τερματίσαντες αθλητές θα δοθεί αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο καθώς και μια τσαντούλα με διάφορα προϊόντα. Αναμνηστικά επίσης θα δοθούν και σε όλους τους εθελοντές. Θα υπάρχει και τεχνικό αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο του αγώνα που θα υπάρχει στην γραμματεία του αγώνα στην εκκίνηση -τερματισμό.

Έπαθλα νικητών:
Στον Αγώνα των 21 χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας. Επίσεις και στους πρότους - πρώτες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Στον αγώνα των 10χλμ θα δοθούν συλλεκτικά έπαθλα μόνο στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες γενικής κατηγορίας. Οι απονομές των επάθλων των νικητών, θα γίνουν μετα το τερματισμό και των τελευταίων δρομέων στον διαμορφωμένο προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα.

Μπουφές κέρασμα συμμετεχόντων αθλητών:
Θα υπάρχει ένα κέρασμα μπουφές στον διαμορφωμένο προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του Σωματείου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Μαραθώνα, για ολους τους συμμετέχοντες.


Πληροφορίες Εγγραφές:
Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την σελίδα του Τελμησσού στο www.telmissos.gr


Θα χαρούμε πολύ να τρέξετε και να απολαύσετε τα πανέμορφα βουνά και μονοπάτια μας στους πρόποδες του Πεντελικού Όρους στο Πεντελικόν Μάραθων Pentelikon Marathon Trail Run . Σας περιμένουμε!!

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει

Τράπεζα Αίματος

TV-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2023

 

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Πεντελικό Μάραθων 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Ραμνούς 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Βελερεφοντεια 2022

Δείτε εδώ το video από τον 5ο αγώνα Λίμνης Μαραθώνα

Δείτε εδώ το video από τον 1o Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_1

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_2

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_3

 

Βράβευση Στέλιου Πρασσά και Ηρακλή Βασιλειάδη,στο gala της ΑΙMS

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

Γίνε εθελοντής

 

Στοιχεία υπευθύνου σχετικά με τους εθελοντές : Θωμάς Παπαβασιλείου , τηλ. 6975022529

 

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

Το Οινοποιείο ΖΕΓΓΙΝΗΣ με την άριστη βραβευμένη εκλεκτή ποιότητα οίνων, προωθεί και προβάλει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα, καθώς και όλες τις δράσεις του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝ

 

Ο Τελμησσός συνεργάζεται με τα Θρησκευτικά Μονοπάτια και Πολιτιστικές Περιηγήσεις
https://www.facebook.com/religiouspaths/

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου

Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη Αττικης . Τ.Κ. 19005


Site: www.telmissos.gr
Email: info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com