Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                          

Αθλητές του Τελμησσού συμμετείχαν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος καθώς και στα 10 χλμ, που διεξήχθη στην συμπρωτεύουσα στις 6 Απριλίου 2014.Σε έναν πολύ καλά οργανωμένο αγώνα συμμετείχαν στο σύνολο 14.800 δρομείς στον Μαραθώνιο -10χλμ- 5χλμ.

Με εκκίνηση λοιπόν την Ιστορική Πέλλα μπροστά από το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου περίπου 1.300 δρομείς διάνυσαν την απόσταση των 42, 195μ σε μια εύκολη αλλά και δύσκολη διαδρομή με υψομετρικές διαφορές αλλά και όχι και τόσο καλές καιρικές συνθήκες με έντονο αέρα σε μερικά σημεία, αλλά ο τερματισμός που περίμενε όλους τους Μαραθωνοδρόμους ήταν η επιβράβευση για ακόμη μια φορά τερματίζοντας μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Η πολύ καλή οργάνωση υποδεχόταν όλους τους αθλητές εγκάρδια προσφέροντας της παροχές τους με το παραπάνω. Για ακόμη μια φορά αθλητές και μέλη του Τελμησσού μας έκαναν περήφανους τερματίζοντας και στον Μαραθώνιο Δρόμο, αλλά και στα 10 χλμ. Πολλά λοιπόν συγχαρητήρια στους αθλητές του Μαραθωνίου, Βλάση Καραβασίλη, Γιάννη Μόσχο που έκανε ατομικό ρεκόρ, Νίκο Χριστοδούλου, Χρηστό Χριστοδούλου, Θανάση Τσόπελα, Θοδωρή Κοκκώση, και Φάνη Βορινάκη. Επίσης συγχαρητήρια και στους αθλητές μας που έτρεξαν τα 10 χλμ στον Οσκαν Χουσείν, Κωνσταντίνο Ρουφαγαλλά, Ουμίτ,  Κωνσταντίνο Στάθης,Γιούλα Βουδρή, Φάνη Προκοποίου. Για την Ιστορία πρώτοι στον Μαραθώνιο Δρόμο ήταν ο Κενιάτης Βίκτορ Κιμέλ, και για ακόμη μια φόρα το Επίτιμο Μέλος μας στον Τελμησσό, η Πρωταθλήτρια Μάγδα Γαζέα. Μετά το πέρας των απονομών στον ξεχωριστό διαμορφωμένο  χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο, δόθηκε αναμνηστικό από τον σύλλογο μας και τον Βλάση Καραβασίλη, προς την διοργάνωση του αγώνα και στον Πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου Τρίτων Θεσσ/νίκης, με έναν απλό χαιρετισμό από την  γενέτειρα του Μαραθωνίου Δρόμου τον Μαραθώνα, στην Πόλη του Πολιτισμού την όμορφη Θεσσ/νικη. Αξίζει όμως να σημειωθεί και η επίσκεψη από  μέλη του Τελμησσού, την παραμονή του Μαραθωνίου δρόμου στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσ/νίκης, που με θερμή υποδοχή η Διευθύντρια Κα Κυριακή Ουδατζή μας ξενάγησε στον εξαιρετικό και μοναδικό χώρο του Μουσείου. Μοναδικά κειμήλια κοσμούν τις διαμορφωμένες αίθουσες του Ολυμπιακού Μουσείου, από τους πρώτους συγχρόνους Ολυμπιακούς αγώνες, έως σήμερα. Ως ένδειξη σεβασμού και μεγάλης εκτίμησης στον χώρο αυτό ανταλλάξαμε  αναμνηστικά, και ευχηθήκαμε να εμπλουτίζετε με αξιόλογα παν τα κειμήλια το μοναδικό στην Ελλάδα Ολυμπιακό μας Μουσείο. Τέλος είχαμε την τιμή να παρευρίσκεται και η Ολυμπιονίκης μας στην Τοξοβολία Κα Φωτεινή Βαβάτση, η οποία έκφρασε την επιθυμία να γίνει Επίσημο μέλος μας στον Τελμησσό, και να συμμετάσχει στον φετινό Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, μαζί με την Διευθύντρια του Μουσείου Κα Ουδατζή. Με μεγάλη μας χαρά και τιμή θα θέλαμε να φιλοξενήσουμε τον Νοέμβριο την Ολυμπιονίκη μας, και την Διευθύντρια του Μουσείου και να λάβουν μέρος στον Κλασικό μας Μαραθώνιο Αθηνών ζώντας για τις ίδιες όπως μας είπανε μια ξεχωριστή εμπειρία. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε για την εγκάρδια υποδοχή και φιλοξενία και με μεγάλη χαρά περιμένουμε να ξανά επισκεφθούμε αυτό το ιδιαίτερο μοναδικό Ολυμπιακό Μουσείο.

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει

Τράπεζα Αίματος

TV-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2023

 

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Πεντελικό Μάραθων 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Ραμνούς 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Βελερεφοντεια 2022

Δείτε εδώ το video από τον 5ο αγώνα Λίμνης Μαραθώνα

Δείτε εδώ το video από τον 1o Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_1

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_2

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_3

 

Βράβευση Στέλιου Πρασσά και Ηρακλή Βασιλειάδη,στο gala της ΑΙMS

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

Γίνε εθελοντής

 

Στοιχεία υπευθύνου σχετικά με τους εθελοντές : Θωμάς Παπαβασιλείου , τηλ. 6975022529

 

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

Το Οινοποιείο ΖΕΓΓΙΝΗΣ με την άριστη βραβευμένη εκλεκτή ποιότητα οίνων, προωθεί και προβάλει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα, καθώς και όλες τις δράσεις του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝ

 

Ο Τελμησσός συνεργάζεται με τα Θρησκευτικά Μονοπάτια και Πολιτιστικές Περιηγήσεις
https://www.facebook.com/religiouspaths/

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com