Ο αυθεντικός σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Μαραθώνος - The original club Marathon Runners of Marathon.

                          

 

Σε μια πολύ ενδιαφέρων συνεδρία εξελίχτηκε η  οργανωμένη ημερίδα Υγείας και παράλληλα Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρομων Τελμησσος Μαραθωνος, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνος στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, την Κυριακή 23 Μαρτίου.

Εξειδικευμένοι Ιατροί Ειδικοτήτων ενημέρωσαν το κοινό και παράλληλα παρείχαν τις Ιατρικές τους παροχές στους ενδιαφερόμενους. Παράλληλα ακολούθησε η ετήσια εθελοντική Αιμοδοσία του Συλλόγου σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σισμανογλειο, όπου ο σύλλογος διατηρεί Τράπεζα Αίματος.Το προ γραμμα ξεκίνησε με την Διαιτολογο Διατροφολόγο Στέλλα Βαλουρδου με θέμα Μεσογειακή διατροφή , συνεχίζοντας με την Ισμήνη Αρώνη με ειδικότητα στην Αρχαία Ελληνική αλλά και Κινέζικη Ιατρική, και ιδιαίτερα στην Μελισοθεραπεια, ακολούθησε ο Δάσκαλος Ρείκι και μέλος του Τελμησσου Κωνσταντίνος Στάθης  με θέμα μέθοδος θεραπείας Ρείκι, και στην συνέχεια η Δασκάλα τις μεθόδου Γιόγκα,και μέλος του Τελμησσου Καιτη Βλαχακη, η μέθοδος Γιόγκα, βοηθάει στον καλύτερο τρόπο τις Ζωής μας. Στην συνέχεια ο Ιατρός και Μαραθωνοδρόμος μέλος του Τελμησσου, Ιωσήφ Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην  αντιμετώπιση μυοσκελετικων προβλημάτων με την πολύ καλή μέθοδο της Μεσοθεραπειας, για χρόνιες παθήσεις, και τέλος , η Παθολόγος και μέλος του Τελμησσου Ναταλία Ειουτις αναφέρθηκε στα μέτρα για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη ΙΙ , και της Αρτηριακής Υπέρτασης.Επίσης σε ένα χώρο εντός του Μουσείου έγιναν στους ενδιαφερόμενους και δωρεάν εξετάσεις Σακχάρου, Χοληστερίνης,Αρτηριακής Πιέσεως, Καρδιογραφιματος, και μέτρηση Γαλακτικού Οξέος από τους ειδικούς Γιατρούς, νοσηλευτές, και ιατρικούς επισκέπτες. Βέβαια η επιτυχία σε μια τέτοια εκδήλωση οφείλετε και στους Χορηγούς, οι οποίοι στήριξαν με την προσφορά τους σε Ιατρικό Υλικό. Κύριοι λοιπόν Χορηγοί ήτανε και τους ευχαριστούμε, οι Εταιρίες Ανδρέας Δημητροπουλος Ιατρικά - Νοσοκομειακά, και η Εταιρία SIGMA MEDICAL Τεχνολογία και Άνθρωπος Μαζί, προσφέροντας τα Ιατροφαρμακευτικά τους υλικά για την Ημερίδα. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Μαραθωνος και το προσωπικό του, καθώς και τον Δήμαρχο Κο Ιορδάνη Λουΐζο, επίσης τον Αντιδήμαρχο Μαραθωνος Κο Χρήστο Σταμο, τον Κο Δημήτρη Κελαιδη υπεύθυνο Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Μαραθωνος, την Κα Λένα Μωραιτακη,  την υπεύθυνη του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου Κα Ειρήνη Σπανού , καθώς και την υπάλληλο του Μουσείου Κα Βασιλική.Η πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έκλεισε και   το λυπηρό είναι ότι για ακόμη μια φορά η προσέλευση κόσμου στην Αιμοδοσία ήταν ελάχιστη. Ίσως θα πρέπει όλοι μας όσοι είμαστε εθελοντές αιμοδότες να βοηθάμε με την προσφορά μας δίνοντας αίμα που είναι πολύτιμο για τον συνάνθρωπο μας.Ευχόμαστε στην επόμενη Αιμοδοσία μας να είμαστε αρκετά ποιο πολλοί,στηρίζοντας έτσι και την Τράπεζα μας αλλά το κυριότερο βοηθώντας τον συνάνθρωπο μας που το έχει ανάγκη. 

 

Ο Τελμησσός Τιμά και Βραβεύει

Τράπεζα Αίματος

TV-VIDEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2023

 

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Πεντελικό Μάραθων 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Λίμνης Μαραθώνα 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Ραμνούς 2022

Δείτε εδώ το video από τον αγώνα Βελερεφοντεια 2022

Δείτε εδώ το video από τον 5ο αγώνα Λίμνης Μαραθώνα

Δείτε εδώ το video από τον 1o Ημιμαραθώνιο Άνδρου

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_1

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_2

Τρέχοντας στα δικά μας βουνά και μονοπάτια_3

 

Βράβευση Στέλιου Πρασσά και Ηρακλή Βασιλειάδη,στο gala της ΑΙMS

Oμαδικές Προπονήσεις

Φυσικοθεραπεία

Προπονητικά βοηθήματα

Βρείτε μας στο facebook

 

Βρείτε μας στο instagram

(https://www.instagram.com/telmissos_/?hl=el)

 

Γίνε εθελοντής

 

Στοιχεία υπευθύνου σχετικά με τους εθελοντές : Θωμάς Παπαβασιλείου , τηλ. 6975022529

 

Αναζήτηση

Τρέξε και ανακάλυψε το Δήμο Μαραθώνα

Ο Τελμησσός είναι μέλος της Ομοσπονδίας ΕΟΣΛΜΑ-Υ

Τουριστικός Οδηγός Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα

 

ΧΟΡΗΓΟΙ

 

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 

https://www.lively-events.com

 

Το Οινοποιείο ΖΕΓΓΙΝΗΣ με την άριστη βραβευμένη εκλεκτή ποιότητα οίνων, προωθεί και προβάλει την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του Ιστορικού μας Δήμου Μαραθώνα, καθώς και όλες τις δράσεις του ΤΕΛΜΗΣΣΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝ

 

Ο Τελμησσός συνεργάζεται με τα Θρησκευτικά Μονοπάτια και Πολιτιστικές Περιηγήσεις
https://www.facebook.com/religiouspaths/

 

 

 

Μηνιαίο e-Περιοδικό "Ο Αθλοσώστης"


Περιέχει όλα τα νέα του χώρου (άθλημα, εθελοντισμός, επάγγελμα).
Στείλτε email στο elagreece@gmail.com για να το λαμβάνετε δωρεάν.
Στέλνετε τα νέα σας για να τα δημοσιεύσουμε.
http://sportlifesaving.blogspot.gr/p/blog-page_26.html

«Μαραθώνιος & Μαραθώνας»: η επάνοδος!

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 

ΤΡΟΠΑΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 

 

Διοργανώσεις

NewsLetter

Επικοινωνία

Γραφεία Συλλόγου
Λ.Μαραθώνος 95 Νέα Μάκρη, 19005
τηλ: 22940-98696-6942633465
www.telmissos.gr, info@telmissos.gr

 
JSN Force template designed by JoomlaShine.com